WikiLeaks anunţă o nouă tranşă de dezvăluiri - direct împotriva lui Hillary Clinton

WikiLeaks a avertizat duminică politicienii pe Twitter că va trimite o nouă tranşă de dezvăluiri, majoritatea vizând-o pe candidata prezidenţială democrată Hillary Clinton.
(Captură Foto)

În acelaşi mesaj postat pe Twitter, WikiLeaks – despre al cărui fondator se crede că ar fi blocat în interiorul ambasadei ecuadoriene din Londra – a apelat la susţinătoril să facă donaţii financiare grupului.

“Săptămâna următoare, trecem în etapa a treia a acoperirii alegerilor americane. Susţineţi-ne puternic: https://shop.wikileaks.org/donate”, scria în mesaj.

Campania lui Hillary Clinton a primit deja lovituri serioase din cauza utilizării unui server privat de email în perioada 2009-2013, când aceasta deţinea funcţia de secretar de stat. FBI a lansat o nouă investigaţie asupra unor materiale recent descoperite.

Anterior, WikiLeaks a publicat emailuri ale şefului campaniei Clinton, John Podesta, precum şi emailuri ale Comitetului Naţional Democrat.

Hackerul român Guccifer 2.0, care a fost creditat cu obţinerea documentelor, afirmă că a acţionat pe cont propriu, dar democraţii americani susţin că mişcarea este condusă de Rusia pentru a-l susţine pe candidatul republican Donald Trump.

Între timp, unele rapoarte media americane au sugerat că s-ar putea ca noua tranşă de informaţii să nu se refere doar la Clinton.

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a susţinut anterior că va publica, de asemenea, documente despre Trump, dacă obţine astfel de documente.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe