Viaţa bate Haloweenul. Unul dintre cele mai bizare videoclipuri intră în atenţia "secreţilor" (video)

Videoclipul, extrem de ciudat şi cu o coloană sonoră destul de înspăimântătoare, a devenit subiectul multor speculaţii pe internet şi nu numai.
Captură de pe film
Captură de pe film (Youtube)

Serviciul Secret al SUA susţine calm că este "conştient" de existenţa unui videoclip bizar care circulă pe Internet şi care conţine mesaje codate pentru uciderea "preşedintelui" şi oferă coordonatele GPS ale Casei Albe.

Deşi agenţii nu oferă informaţii sau detalii despre vreo investigaţie potenţială cu privire la videoclip şi la creatorii săi, un oficial a declarat pentru Washington Free Beacon că este familiarizat cu videoclipul şi conţinutul său.

Materialul video, care a devenit subiectul multor speculaţii de pe internet, reprezintă un personaj anonim cu glugă şi în haine purtate de medici în timpul ciumei bubonice. În timp ce personajul face o serie de gesturi despre care se crede că ar conţine mesaje ascunse, fundalul sonor este deosebit de straniu şi poate conţine şi el mesaje codate.

Analizarea videoclipului a arătat că acesta conţine mesaje codate pentru "uciderea preşedintelui" şi oferă coordonatele satelit ale Casei Albe. Aceste mesaje au determinat speculaţii că videoclipul este un avertisment despre potenţialele atacuri eventual cu arme biologice.

În plus faţă de mesaje, analiza audio a videoclipului a relevat imagini ascunse care descriu torturarea şi uciderea femeilor, precum şi un mesaj: "Eşti deja mort".

Alte mesaje codificate au fost identificate "O nouă ordine este în creştere. Te vei alătura ei, sau vei cădea. Virusul s-a răspândit prea departe; acesta trebuie să fie oprit".

Un alt cod care pare să indice ostilitate faţă de America spune: "În curând vine toamna [sau căderea, n.r]. Un alt mare imperiu. Căderea. Vulturi la orizont. Vino alături de noi ... Suntem antivirusul şi vom proteja organismul mondial. "

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe