Un cal de curse intră galopând într-un bar. Clienţii fug îngroziţi [video]

Un cal "vizitează" un bar francez
Un cal "vizitează" un bar francez (captură video Youtube)

Un cal care trebuia să participe la o cursă galopantă în Chantilly, la nord de Paris (Franţa), a intrat într-un bar-restaurant situat în faţa intrării principale a Hipodromului. Camerele de securitate au preluat scena suprarealistă, imortalizând clienţii şi chelnerii fugind terorizaţi.

"Era deja cu şaua pe el", explică trainerul Jean Marie-Beguigne, şi l-a aruncat din şa pe jockeul său între pistă şi grajduri, fugind şi traversând chiar un sens giratoriu înainte de a intra în bar. Totul a fost cu adevărat absurd".

Proprietara barului, Stephane Jasmin, a povestit la rândul ei: "A intrat şi a început să alerge spre colţul unde se făceau pariurile, rupând mese şi scaune. Niciodată nu am văzut aşa ceva".

Mai multe informaţii: Le Figaro, France Info, YouTube

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style