Udrea: Un document compromiţător pentru Blaga, retras de la televiziunea lui Ghiţă la ordinul lui Coldea

Elena Udrea şi Vasile Blaga
Elena Udrea şi Vasile Blaga (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

În interviul acordat vineri pentru Hotnews, Elena Udrea susţine că la România Tv, postul de televiziune al lui Sebastian Ghiţă, a apărut în campanie, timp de două ore, un document din care reiese că liderul PDL, Vasile Blaga, a primit bani în dosarul Microsoft, însă acesta a fost retras repede la cererea şefului SRI Florian Coldea.

"Toate documentele apărute pe surse se refereau la Elena Udrea. Toate dezbaterile, într-o anumită parte a presei, erau despre Elena Udrea. De aceea am şi ieşit public să spun că nu mi se pare normal în momentul în care în acest dosar, spre exemplu, sunt numite, sunt pomenite de martori nume mari de lideri politici, cum ar fi Victor Ponta, dl Vasile Blaga, asta de către martorul care l-a pomenit şi pe Dorin Cocoş. Tot acel martor a spus că i-a dat bani lui Vasile Blaga", a declarat Elena Udrea, făcând referire la Claudiu Florica, de la Fujitsu Siemens.

Întrebată de jurnaliştii de la Hotnews dacă a văzut această declaraţie în dosar, Elena Udrea a confirmat şi a precizat că documentul a apărut şi la televizor.

"În campanie a apărut pentru 2 ore, în scurt, la televiziunea domnului Ghiţă, a apărut acest document. Ulterior a fost retras. La întrebarea pe care am pus-o: "De ce nu s-a dezbătut la fel de intens documentul în care a apărut numele domnului Vasile Blaga, aşa cum s-a dezbătut în continuu în campania în care candidam la prezidenţiale implicarea fostului meu soţ în acest dosar?" răspunsul lui Sebastian Ghiţă a fost: "Pentru că generalul Coldea, de la SRI, i-a cerut să retragă acest document. Vă spun ce mi-a spus Sebastian Ghiţă. Întrebaţi-l să vedem dacă recunoaşte sau nu", a precizat Elena Udrea.

Dialogul dintre ea şi Sebastian Ghiţă ar fi avut loc în timpul campaniei, ocazie cu care Elena Udrea i-ar fi reproşat acestuia că "la televiziunea lui, la RTV - sigur, o televiziune făcută cu acordul SRI-ului" a fost difuzat acel document şi apoi a fost retras.

"La televiziunea lui, preţ de 2 ore maxim a ieşit acel document şi s-a dezbătut implicarea dlui Vasile Blaga. Acolo se spunea că a primit o sumă de bani de la Claudiu Florica, lucru care s-a întâmplat timp de 2 ore, după care a dispărut cu totul din dezbaterea publică", a adăugat Elena Udrea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne