Udrea: Noul partid rezultat din fuziunea PNL-PDL se dezice sau nu de ce s-a întâmplat în 2012?

Andrei Pricopie
18.07.2014

alte articole

Elena Udrea , PMP (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
18.07.2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat vineri, la RFI, că noua fuziune este o construcţie pur politică, în care se pare că nişte lideri au încercat să-şi acopere eşecul de la europarlamentare, dar nu au venit cu niciun mesaj relevant pentru electoratul de dreapta, relatează b1.ro.

"Referitor la fuziunea dintre cele două partide, la o primă vedere ea pare un proiect care să dea speranţă dreptei româneşti. Problema noastră, a celor de la Mişcarea Populară, nu este ce fac cei de la PNL şi PDL, dacă fuzionează sau nu şi în ce fel. Că PDL a acceptat să-şi piardă numele, asta este până la urmă problema celor din PDL. Sigur, eu, ca fost membru PDL, regret faptul că s-a ajuns aici, însă nu e problema noastră", a declarat Elena Udrea.

Liderul PMP este de părere că deşi discuţiile cele mai aprinse au avut loc în jurul alegerii numelui noii formaţiuni, accentul ar trebui însă pus pe ce anume îşi propune noul partid.

"Problema noastră şi a electoratului de dreapta este ce îşi propune acest nou partid, pentru că, până la acest moment, nu am auzit ce susţin oamenii aceştia, noul partid se dezice, nu se dezice de ce s-a întâmplat în 2012, care sunt valorile, care sunt proiectele pe care le va susţine mai departe noul partid (...). Noi avem în acest moment doar o construcţie pur politică, în care se pare că nişte lideri au încercat să-şi acopere eşecul de la europarlamentare, dar nici un mesaj pentru electoratul de dreapta", a precizat Elena Udrea.

Preşedintele PMP a subliniat că formaţiunea pe care o reprezintă va susţine orice candidat de dreapta care va ajunge în turul doi, adăugând că i se pare normal ca acelaşi lucru să fie asumat şi de cei de la PDL-PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor