Traian Băsescu: PSD şi PNL sunt împreună cu Guvernul, sunt acolo toţi o apă şi-un pământ

USL funcţionează cât se poate de bine iar dovada este jocul pe care l-au făcut PSD şi PNL cu alegerile dintr-un singur tur, susţine Traian Băsescu.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

USL continuă să existe, atâta vreme cât PSD şi PNL nu fac opoziţie nici unul altuia, nici amândouă, Guvernului Cioloş, a declarat, sâmbătă, preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, la Brăila, unde a participat la lansarea candidaţilor partidului la funcţia de primar, relatează Agerpres.

"Mişcarea Populară nu se bate cu PSD-ul şi PNL-ul, ci cu USL-ul. Ei sunt într-o bună convieţuire şi i-aţi văzut şi cu jocul pe care l-au făcut cu alegerile dintr-un singur tur. Încearcă să-şi găsească diverse formule pentru a mai ţine agenda publică, dar, în realitate, aceste două partide nu fac opoziţie nici unul altuia, nici amândouă, Guvernului.

Sunt împreună cu Guvernul, sunt acolo toţi o apă şi-un pământ şi aşteaptă să vină ziua în care vor câştiga alegerile locale. Evident că vor avea o mare surpriză, pentru că voi fi omul care va explica până în ziua alegerilor de ce nu trebuie să se pună ştampila pe candidaţii PSD şi PNL", a precizat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte susţine că "oamenii s-au săturat să vadă aceleaşi figuri reşapate, spunând că noi suntem noul PNL, de exemplu, sau noi suntem PSD-ul curăţat".

"Mă uitam că, la Brăila, marile investiţii sunt în hipermarket-uri. Este clar că Brăila şi judeţul şi municipiul nu au avut şansa unor administraţii care să ştie să facă altceva decât să stea cu mâna întinsă la bugetul de stat.

Administraţia locală este un element cheie în dezvoltarea unei comunităţi, prin atragerea de investiţii, ori aici nimeni nu s-a preocupat de creşterea interesului investitorilor', a adăugat Traian Băsescu.