Bogdan Oprea: Iohannis stă într-o vizită externă cu zilele. Presa nu-şi mai permite să îl însoţească

Preşedintele Klaus Iohannis stă cu zilele într-o vizită externă, aşa cum fac astăzi doar unii şefi de stat din Africa veniţi în Europa, susţine Bogdan Oprea.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Bogdan Oprea a comentat, pe contul său de Facebook, că preşedintele Klaus Iohannis stă prea mult în vizitele sale externe, iar acest lucru afectează în mod direct instituţiile de presă de la noi din ţară care nu-şi mai permit să-l însoţească pentru că este prea scump.

„Aflu de la presă că instituţii media importante din România nu-l însoţesc pe preşedintele Klaus Iohannis în vizita din Israel şi Palestina pentru că nu îşi permit să stea atât de mult într-o delegaţie. Practica este ca Administraţia Prezidenţială să asigure transportul jurnaliştilor în deplasările externe, iar instituţiile media să achite hotelul.

Pentru că preşedintele Iohannis stă într-o vizită externă cu zilele (la Conferinţa de securitate de la München a stat 5 zile pentru 4 activităţi oficiale), aşa cum fac astăzi doar unii şefi de stat din Africa veniţi în Europa, presa din România ajunge să nu-şi mai permită să-l însoţească în delegaţii deoarece este prea scump şi nu au ce să mediatizeze de acolo. Suntem de râsul lumii civilizate...”, a scris Bogdan Oprea.

Fostul purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale susţine că aşteaptă "cu nerăbdare" programul preşedintelui Iohannis din Israel şi Palestina pentru că nu este public încă. În mod normal, susţine el, o astfel de vizită ar trebui să dureze în jur de 2 zile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne