Tandemul-surpriză intră în linie dreaptă. Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL şi se vrea viceprimar

Rămas fără sprijinul M10 şi Iniţiativa România ca urmare a negocierilor purtate cu liberalii, Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL şi aspiră la funcţia de viceprimar al Capitalei.
Ciprian Ciucu şi Cătălin Predoiu
Ciprian Ciucu şi Cătălin Predoiu (Epoch Times România)

Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL şi va fi viceprimarul Capitalei după alegerile locale din 5 iunie, a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele interimar al organizaţiei liberale din Bucureşti, Cătălin Predoiu.

"Domnul Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL, este partenerul meu în campania pentru Bucureşti, va fi viceprimarul Capitalei după alegeri prin votul cetăţenilor.

Sunt extrem de mulţumit şi de fericit, aş putea spune, că putem să prezentăm bucureştenilor o ofertă integrată, un tandem de candidat pentru Primăria Capitalei, pentru funcţia de primar general al Capitalei şi pentru funcţia de viceprimar care să le garanteze realizarea proiectelor pe care le vom prezenta pentru Bucureşti", a declarat Predoiu, adăugând că Ciprian Ciucu va fi primul pe lista partidului de consilieri municipali.

Potrivit liderului liberal, Ciprian Ciucu este un expert în administraţie publică, a lucrat în ţară şi în străinătate vreme de 15 - 16 ani în acest domeniu.

"Astăzi a făcut un pas important, mă bucur pentru că l-a făcut; este pasul pe care oricine trebuie să-l facă, oricine vrea să-şi pună proiectele în operă, în realitate. Sunt optimist, sunt încrezător că vom câştiga împreună alături de colegii din PNL, alături de bucureştenii pe care îi dorim într-un parteneriat, alegerile la Primăria Generală a Capitalei", a mai precizat Predoiu.

Ciprian Ciucu - Chem toţi simpatizanţii de centru dreapta să voteze cu PNL

"Este adevărat, m-am înscris în PNL. Voi face un tandem cu domnul Predoiu. Ne-am compatimizat programele, am muncit mult zilele acestea la programe. Va reieşi un sigur program pentru Bucureşti. Afinitatea mea cu PNL este veche. Cunosc şi respect istoria acestui mare partid naţional. Niciodată nu m-am dezis de ideologia mea liberală şi acum am găsit o formulă prin care ideile mele pentru Bucureşti să poată să fie puse în aplicare dintr-o poziţie executivă, care să îmi dea posibilitatea să vă ofer rezultate concrete şi măsurabile.

Chem toţi simpatizanţii de centru dreapta să voteze cu PNL şi să ne susţină în această formulă pentru Primăria Capitalei. Consider că suntem cea mai bună formulă pe care o oferă astăzi partidele, atât ca experienţă în administraţia centrală, dar şi locală. Vom dezvolta o viziune comună pentru Bucureşti şi fac un apel la oameni să vină la vot. Trebuie să ne dea încrederea lor şi să câştigăm aceste alegeri.

Vreau să vă spun că nu am fost membru M10. Am avut un parteneriat cu acest partid de care eu m-am ţinut, până în momentul în care am văzut că nu mai putea să producă efectiv rezultate. Şi pentru că am decis să fac acest pas în politică am găsit o formulă pentru care sunt compatibil, să îmi pun planul în aplicare.

Decizia a trebuit să o iau rapid şi nu a fost foarte uşoară pentru mine. Am fost contactat de dl Predoiu, am discutat îndelung. Imediat când am putut să intru în legătură cu doamna Macovei am anunţat-o şi i-am cerut sprijinul în această formulă. Eviden, este libertatea domniei sale să nu-mi ofere un proiect pe mai departe. Este o decizie care îi aparţine", a declarat Ciprian Ciucu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne