Ciprian Ciucu rămâne fără susţinerea M10 din cauza negocierilor cu PNL

Partidul condus de Monica Macovei a decis să retragă susţinerea acordată lui Ciprian Ciucu pentru Primăria Capitalei.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Intrat ca independent în cursa pentru Primăria Capitalei, Ciprian Ciucu a beneficiat încă de la început de susţinerea M10, partidul fostului ministru al Justiţiei Monica Macovei. Pentru că negocia cu liberalii în vederea unei posibile intrări în partidul lor, M10 i-a retras miercuri sprijinul acordat.

"M10 Bucureşti a decis să retragă susţinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru funcţia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în PNL, intenţie pe care a recunoscut-o public şi pe care ne-a comunicat-o.

Fidel principiilor sale, M10 încurajează şi susţine candidaturile independente, dar nu poate fi de acord să susţină un membru PNL pentru nicio funcţie publică în Bucureşti sau un candidat care nu are nicio problemă să devină membru PNL. M10 ar fi putut înţelege ca dl. Ciucu să fie susţinut şi de alte formaţiuni politice ca independent, dar nu poate fi de acord cu negocieri pentru a deveni membru PNL.

M10 consideră cu tărie că îndepărtarea partidelor vechi de la putere şi înlocuirea acestora, în timp, cu partide politice noi şi curate reprezintă singura şansă de a îmbunătăţi viaţa românilor. M10 Bucureşti va continua strângerea de semnături necesare pentru Consiliul General al Primăriei Municipiului Bucureşti", a fost mesajul transmis de partidul condus de Monica Macovei.

Replica lui Ciucu

"Am aflat că M10 mi-a retras sprijinul pentru candidatura la Primăria Bucureştiului. Am avut discuţii cu Cătălin Predoiu înainte de nominalizarea lui Marian Munteanu. Discuţiile au avut loc în contextul nevoii de unitate a dreptei pentru câştigarea Bucureştiului şi a rămas să ţinem legătura.

Precizez că discuţiile s-au derulat cu informarea conducerii M10 în timp real. Cred în continuare că trebuie să ne unim pentru a câştiga Bucureştiul", a fost reacţia lui Ciprian Ciucu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne