Avertismentul lui Atanasiu. Guvernul Cioloş riscă să piardă sprijinul liberalilor

Liberalii au început să fie tot mai vocali împotriva Guvernului Cioloş. Teodor Atanasiu, unul dintre liderii de facto ai PNL, i-a transmis un avertisment cât se poate de clar premierului.
Theodor Atanasiu
Theodor Atanasiu (Epoch Times România)

Guvernul tehnocrat condus de premierul Dacian Cioloş trebuie ca, într-un timp cât mai scurt, să depesedizeze România, altfel riscă să îşi piardă sprijinul acordat de liberali, a fost avertismentul trimis Executivului de prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, unul dintre liderii de facto ai partidului.

"Avem două probleme de rezolvat în perioada următoare: prima — câştigarea alegerilor de către liberali, cu o singură ofertă peste tot: respectul faţă de cetăţean (...) şi a doua — depolitizarea administraţiei publice. Nu am votat un guvern tehnocrat cu gândul că vor lăsa toţi PSD-iştii în funcţiile din deconcentrate.

Avem pretenţia la Guvernul tehnocrat Cioloş ca, într-un timp cât mai scurt, să depesedizeze România, să scoată din funcţiile de demnitate publică judeţene şi locale toţi acei psd-işti care au fost puşi în funcţie de Guvernul Ponta şi să aducă în locul lor oameni competenţi şi echidistanţi politic", a declarat duminică, pentru Agerpres, Teodor Atanasiu.

Întrebat ce se va întâmpla dacă Executivul nu va pune în practică această sugestie, prim-vicepreşedintele PNL a replicat: "Dacă nu o să facă acest lucru, o să rediscutăm sprijinul pe care îl acordăm acestui guvern".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne