Senator PSD, către şeful Protecţiei Consumatorului: "Nu îmi doresc să fiţi un Cattani al litoralului românesc!"

Un senator PSD i-a transmis şefului ANPC de pe litoral s-o lase mai moale, să nu sfârşească precum comisarul Cattani - personaj din filmul La Piovra, ucis de mafie.
Nicolae Moga
Nicolae Moga (Wikipedia)

Senatorul PSD Nicolae Moga i-a transmis şefului Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa să iasă mai puţin în presă cu "nenorociri", căci acest lucru este în deserviciul turismului. De asemenea, Moga l-a avertizat pe directorul CJPC să nu fie un nou Cattani, pentru că nu vrea să sfârşească la fel ca acesta, relatează ziare.com.

Comisarul Corrado Cattani este personajul principal al serialului Caracatiţa, care a sfârşit asasinat de Mafia italiană.

"Am apreciat munca desfăşurată de această instituţie. Dar de acolo şi până la faptul că faceţi mai mult caz decât ar trebui este un lucru cert. V-am spus, nu îmi doresc să fiţi un Cattani al judeţului Constanţa, al litoralului românesc, pentru că nu vreau să sfârşiţi cum a sfârşit el. Vă rog faceţi-vă datoria.

Eu vreau să vă atrag atenţia că dumneavoastră nu aveţi dreptul să ne atrageţi atenţia, pentru că, dacă procedaţi cu noi aşa, mă gândesc cum procedaţi cu un agent economic. Acel agent economic trebuie respectat, pentru că munceşte să câştige un ban, instituţiile statului trebuie să respecte agentul economic şi apoi acolo unde greşeşte să-l îndrume", a declarat Moga, prezent la o dezbatere organizată la Mamaia de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.

La rândul său, Horia Constantinescu, cel care coordonează activitatea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, a declarat că toate cazurile semnalate în mass-media au fost cele mai grave şi că se impunea ca acestea să fie semnalate.

"Litoralul românesc este pe o pantă descendentă de 11-12 ani, cel puţin. Încurajarea alimentaţiei publice de şuşanea, de trotuar, pentru a cumpăra şi beneficia la un moment dat de voturi, este cea care distruge investiţiile dumneavoastră majore.

Oamenii aleg şaormăria în locul restaurantului, pentru că nu mai au posibilităţi, porumbul fiert şi spălat în wc-uri. Am doi copii, amatori de porumb şi îngheţată şi de lucruri care plăceau şi copilăriei noastre. Cum vreţi să vă anunţ pe fiecare dintre dumneavoastră să nu care cumva să mai cumpăraţi de la furnizorul respectiv? Este singura manieră prin care vă pot ajuta", a transmis şeful CJPC.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne