"Două mostre de bătaie de joc marca PSD-ALDE". Deputat USR acuză "nesimţirea" puterii

Matei Dobrovie
Matei Dobrovie (Epoch Times România)

Deputatul USR Matei Dobrovie acuză o adevarată "bătaie de joc" a coaliţie PSD-ALDE la adresa parlamentarilor opoziţiei. O primă mostră de "bătaie de joc" este lipsa oricărui răspuns al Ministerului Culturii la interpelarea sa legată de distrugerea unei părţi din tunelul secret al Castelului Bran, monument istoric, arată Dobrovie.

"Două mostre de bătaie de joc marca PSD-ALDE. Am depus pe 13.06 interpelarea de mai jos legată de afectarea monumentului istoric clasa A Castelul Bran prin distrugerea unei părţi a tunelului secret care face legătura între puţul fântînii şi curtea exterioară a castelului. Onoratul domn Lucian Romaşcanu, fost director la tabloidul Cancan, actualmente Ministru al Culturii, nu a catadicsit să răspundă nici până în prezent, deşi termenul de primire a răspunsului era 04-07-2017! A trecut aproape o lună şi nimic.

Acesta este respectul guvernului PSD faţă de parlamentarii opoziţiei, ce să mai spunem dacă un cetăţean cere o astfel de informaţie. Ghiciţi în cât timp va primi răspuns!", scrie deputatul, pe pagina sa de socializare.

Un alt exemplu este convocarea "prin sms" a unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaţilor, aceasta în condiţiile în care deputaţilor nu le-a fost comunicată nicio ordine de zi.

"Alt exemplu proaspăt de nesimţire. Dragnea ne informează prin SMS sâmbăta asta că intenţionează convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaţilor în data de 2 august, ora 15 pentru perioada 2-4.08. Astăzi este marţi şi pe site-ul CDEP nu este publicată nicio ordine de zi a plenului, nici măcar programul de lucru. Aflăm pe surse că ar fi vorba despre trecerea ELCEN în subordinea lui Firea. Poate să fie vorba şi despre pensiile speciale sau poate să nu fie vorba despre niciuna dintre astea. Oricum parlamentarii PSD şi ALDE sunt greu de adus din vacanţe la serviciu. Le urăm vacanţă plăcută în continuare, ca şi ministrului Culturii, care după cum răspunde la interpelări nu a întrerupt vacanţa de la intrarea în funcţie.", scrie deputatul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne