Dragnea, "vânat" de "persoane şi instituţii". Promite o "apărare dură"

Invitat la Antena 3, Liviu Dragnea a reluat laitmotivul unor maşinaţiuni contra sa, puse la cale de varii forţe - instituţii, persoane din afara sau interiorul ţării care nu vor ca PSD să fie la guvernare şi România să prospere.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a plâns marţi, la Antena 3, că este "vânat", drept dovadă "anchetele explozive" "fără niciun fel de substanţă' care apar în fiecare zi. Motivul pentru care "este vânat"? Potrivit liderului PSD, forţele externe sau instituţiile din România i-ar fi pus gând rău căci el este "o piedică în calea micşorării PSD".

Mai mult, atacatorii nu vor ca PSD să fie la putere şi "România să nu se dezvolte", susţine Dragnea care a promis că PSD va duce "o politică de apărare foarte dură", "cu lucruri văzute şi nevăzute".

"Nu e o situaţie foarte confortabilă. M-a întrebat cineva dacă mă simt vânat. Nu mă simt vânat, chiar sunt. În situaţia în care o structură de presă, alte instituţii de presă au o singură temă, în fiecare zi trebuia să apară ceva (...) scoteau tot felul de ciorbe reîncălzite, aşa-zise anchete explozive care, de fapt, nu au niciun fel de substanţă, înseamnă bani foarte mulţi să se întreţină o asemenea campanie, având un obiectiv foarte clar şi anume PSD. Eu sunt o piedică în calea micşorării PSD, care nu este un obiectiv doar de acum. Că sunt forţe externe, că sunt forţe interne, că sunt instituţii din România, instituţii din altă parte, oameni grei din afara ţării, nu ştiu", a declarat Dragnea, preluat de Agerpres.

Liviu Dragnea a mai susţinut că programul de guvernare deranjează "foarte serios" anumite afaceri din România şi deranjează viitorul unora, ceea ce "sigur că generează astfel de atacuri."

"Am fost acuzat şi înjurat că vreau să fac ceva la multinaţionale. Doamne fereşte! Chiar nu. Eu doar pun nişte întrebări", a declarat Dragnea.

Întrebat de Tel Drum - companie abonată la contracte cu statul, despre care presa a scris că ar fi deţinută din umbră de liderul PSD - Dragnea a negat că a avut sau are acţiuni la această societate.

Potrivit lui Dragnea, în spatele informaţiilor apărute în presă despre relaţia sa cu Tel Drum, despre interesele care-l leagă de Brazilia, sunt "aceleaşi persoane şi instituţii".

"Ei ştiu exact de ce fac lucrul acesta. Vor să se întâmple altceva în România, guvernarea să nu mai fie la noi, vor ca PSD să se micşoreze, vor ca PSD să se rupă, vor ca România să nu se dezvolte, poate vor ca să fie în permanenţă tulburare", a precizat liderul PSD.

În acest context, Dragnea a promis o politică de apărare "dură"

"Eu nu mai aloc energie pentru a sta să discut cu celelalte partide sau instituţii la nesfârşit. Am sperat că toate instituţiile vor înţelege că a venit momentul ca cei care au câştigat alegerile să fie lăsaţi să guverneze (...) Asta înseamnă că răspundem. Va fi o politică de apărare foarte dură, nu cu fanfare, cu trompete, cu lucruri văzute şi nevăzute, dar cu foarte multă fermitate", a avertizat Dragnea, potrivit Hotnews.

Totodată, întrebat de Mihai Gâdea dacă va candida la preşedinţia României, Dragnea nu a venit cu un răspuns ferm, afirmând doar că "e prea devreme" să se gândească la asta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne