Putin ratează o întâlnire din Kazakhstan. Internetul fierbe cu zvonuri că ar fi mort - UPDATE

Preşedintele rus Vladimir Putin
Preşedintele rus Vladimir Putin (Sean Gallup / Getty Images)

UPDATE

Motivul dispariţiei liderului de la Kremlin din faţa camerelor de filmat ar fi că urmează să devină tată, potrivit ediţiei online a publicaţiei elveţiene Tribune de Geneve.

Se pare că Vladimir Putin urmăreşte îndeaproape evoluţia sarcinii iubitei sale, Alina Kabaeva, o fostă gimnastă în vârstă de 32 de ani, care a fost internată în urmă cu câteva zile într-un centru medical specializat, Clinica Sant'Anna din Sorengo, în cantonul Ticino, Elveţia, potrivit www.tdg.ch.

******************************

Kremlinul a respins joi zvonurile că preşedintele Vladimir Putin a fost bolnav după ce acesta şi-a anulat o întâlnire importantă pe care o avea în Kazakhstan. Zvonurile care circulă pe Internetul rus susţin că, de fapt, liderul rus în vârstă de 62 de ani a murit subit.

Când purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a fost întrebat de Reuters dacă preşedintele, care nu a fost văzut la TV în direct de pe 5 martie, este sănătos, acesta a răspuns afirmativ.

"El are întâlniri tot timpul", a declarat Peskov prin telefon. "Are întâlniri azi, mâine. Nu ştiu pe care dintre ele le vom face publice".

Situl Debkafile, a publicat un articol conform căruia ştirea că Putin ar fi murit ar fi apărut pentru 20 de minute de dimineaţă, pe situl lui Medvedev, de unde a dispărut brusc.

Pentru a adânci misterul, situl Kremlinului, care a postat o ştire despre o întâlnire pe care Putin ar fi avut-o pe 10 martie cu un guvern provincial, s-a dovedit un fals, ştirea apărând cu o fotografie mai veche a lui Vladimir Putin.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.