Puiu Haşotti: Guvernul Ponta (de nota) 4, o iluzie politică [video]

Puiu Haşotti, deputat PNL.
Puiu Haşotti, deputat PNL. (Captură.)
Se încarcă player-ul...

Guvernul Ponta 4 este doar o iluzie politică care vrea să vină la guvernare cu un plagiat - un program de guvernare care include aproape 80% din programul anilor anteriori - ceea ce arată panica şi deruta din rândul PSD în încercarea de a rămâne la putere, reiese din discursul susţinut luni în Parlament de preşedintele Grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti.

”Câteodată speranţa este forma normală a delirului”, a adăugat Haşotti, citând-ul pe Cioran.

Guvernul Ponta 4 este al patrulea guvern în doi ani şi jumătate, ceea ce arată instabilitatea şi ineficacitatea coaliţiilor guvernamentale formate de PSD. ”Guvern de nota 4 care nu va dura mai mult de patru luni. Aşa cum guvernul Ponta 3 a fost un guvern de nota 3 – aşa cum a spus electoratul acum o lună”, a afirmat Haşotti.

Mai mult, după ce a luat tot ce a putut până acum, chiar şi ce nu era al lui, PSD-ul acum dă aproape 30% din noul guvern unor partide mici care n-au nici măcar sprijinul a 10% din electorat. PSD-ul trebuia să vină cu un nou program de guvernare, dar aproape 80% din programul său de guvernare prezentat acum include proiecte din anii anteriori, ceea ce arată că acest program este un plagiat, mai reiese din discursul lui Haşotti.

Câteodată speranţa este forma normală a delirului

Declaraţiile preşedintelui Grupului PNL din Senat survin în contextul în care Cabinetul condus de Victor Ponta a fost supus la vot luni seară, primind votul de încredere al Parlamentului. Potrivit Regulamentului şedinţelor comune, Hotărârea Parlamentului urmează să fie semnată de preşedintele Camerei Deputaţilor şi de preşedintele Senatului iar apoi urmează să fie înaintată Preşedintelui României spre a proceda la numirea Guvernului.