Tudose: Da, eu am încredere în OLAF!

Mihai Tudose(Prim-ministru),
Mihai Tudose(Prim-ministru), (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Mihai Tudose a declarat luni, răspunzând la o întrebare a presei, că are încredere în Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF).

"Dumnezeule, asta chiar e întrebare, nu? Da, eu am încredere în OLAF", a declarat premierul, răspunzând la întrebarea unui jurnalist.

Deşi întrebarea jurnalistului nu a conţinut nicio menţiune la ultimul dosar al lui Liviu Dragnea, este de notorietate că, în urma unei sesizări a OLAF, DNA i-a deschis dosar liderului PSD pentru presupuse infracţiuni comise pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Constituirea unui grup infracţional organizat, două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul şi două infracţiuni de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene - acestea sunt capetele de acuzare puse pe masă.

Mai amintim că, potrivit DNA, grupul infracţional constituit de Dragnea, format din funcţionari ai instituţiilor din administraţia publică şi oameni de afaceri, "acţionează şi în prezent".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne