Băsescu explică de ce votează cu Nicuşor Dan: „A reuşit să lucreze la infrastructura subterană. Alţi primari nu au făcut-o, că nu aduce voturi”

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)
Ana Ion
27.04.2024

Fostul preşedinte Traian Băsescu, care a fost şi primar al Capitalei, a explicat de ce votează cu Nicuşor Dan. Potrivit lui Băsescu, Nicuşor Dan are meritul de a fi reuşit (printre altele) să lucreze la infrastructura subterană, lucru pe care predecesorii săi nu l-au făcut căci nu aduce voturi.

„Vă pot spune că a reuşit toate cablajele alea de pe stâlpi să le bage în trotuare, a reuşit să lucreze la infrastructura subterană, infrastructura de încălzire a Bucureştiului, ceea ce ceilalţi primari nu au făcut dintr-un motiv foarte simplu – nu aduce voturi, nu se vede”, a declarat Băsescu citat de Defapt.ro.

Băsescu a mai subliniat că Nicuşor Dan „a plătit toate oalele sparte de Firea”.

„La Primăria Capitalei, categoric, votez cu Nicuşor Dan. N-are rost să speculăm (cum ar fi votat dacă rămânea finul Cîrstoiu în cursă n.r.). Orice aş zice, o să zică lumea, e, da, deci e o întrebare inutilă.

Reţineţi că eu l-am susţinut pe Nicuşor Dan şi la alegerile trecute. Eu l-am anunţat ca fiind soluţia dreptei pentru Primăria Capitalei şi vă pot spune că a reuşit toate cablajele alea de pe stâlpi să le bage în trotuare, a reuşit să lucreze la infrastructura subterană, infrastructura de încălzire a Bucureştiului, ceea ce ceilalţi primari nu au făcut dintr-un motiv foarte simplu – nu aduce voturi, nu se vede.

Pe când domnul ăsta şi-a asumat să intre în măruntaiele Bucureştiului, partea care nu se vede. Pentru asta îl apreciez foarte mult, ştiind că în primii doi ani a plătit toate oalele sparte de dna Firea în mandatul ei”, a declarat fostul primar general al Capitalei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor