Avem sau nu remaniere? Bădălău zice că da, Tudose zice NU

Premierul Tudose infirmă scenariul unei remanieri guvernamentale lansat după ce colegul său de partid, Niculae Bădălău a apreciat public că până în februarie Florian Bodog va fi înlocuit de la Ministerul Sănătăţii.
Premierul român Mihai Tudose
Premierul român Mihai Tudose (Getty Images)
Loredana Diacu
27.11.2017

Venit în Parlament pentru o discuţie cu senatorii social-democraţi, premierul Tudose neagă categoric că ar urma vreo remaniere, aşa cum a declarat la Giurgiu preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, relatează digi24.ro.

"La Guvernul pe care îl conduc eu, nu avem remaniere, dacă altcineva remaniază alt Guvern... e în regulă", a transmis Tudose, întrebat de presă cum comentează faptul că Bădălău a declarat, la Giurgiu că se va produce o schimbare la Ministerul Sănătăţii până în luna februarie 2018.

Aflat lângă premier, Bădălău a revenit asupra declaraţiei anterioare, susţinând că „la conferinţa la Giurgiu a fost o întrebare, doamna deputat doctor era lângă mine, "dacă doamna doctor ar fi bună de ministru al Sănătăţii?". Şi eu am spus că ar fi bună, nu-i normal?”. „Punct, atât a fost”, a încheiat Bădălău, încercând să scape de întrebările jurnaliştilor.

Reamintim declaraţia făcută la Giurgiu de Bădălău:

„Cred că până în februarie o să o vedeţi pe doamna Elena Dinu la Ministerul Sănătăţii. Pentru anul viitor, pe primul loc să ştiţi că va fi pentru noi Sănătatea”, a susţinut liderul PSD.

Social-democratul a mai precizat că sănătatea, ca şi Educaţia, vor beneficia de o atenţie aparte în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

Elena Dinu este deputat PSD şi a fost managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, dar şi al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor