Ponta reacţionează la scandalul arestării cumnatului său

Victor Viorel Ponta
Victor Viorel Ponta (Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că i-a cerut iertare mamei sale pentru că, în urma arestării cumnatului său Iulian Herţanu într-un dosar vizând fraudarea de fonduri europene, a fost "batjocorită cum n-a fost în 70 de ani".

"Vreau să fac următoarele precizări. În primul rând, nu am voie şi nici nu o să comentez cauze aflate pe rol. În al doilea rând însă, îmi pare rău şi i-am cerut iertare mamei mele, care la 72 de ani nici măcar un vecin nu i-a zis vreodată ceva de rău şi ieri a fost porcăită şi făcută în toate felurile, la un post de televiziune, doar pentru că este mama mea.

În rest, după cum probabil jurnaliştii oneşti ştiu, DNA nu a chemat-o nicăieri să o audieze, nu are nicio calitate procesuală, nu are decât calitatea de mama mea şi pentru aceasta, după 72 de ani de viaţă onestă, a suferit ieri, a devenit cel mai rău om din lume şi pentru asta mă simt faţă de ea şi faţă de cei care sunt în această situaţie, mă simt foarte rău şi îmi pare foarte rău", a declarat Victor Ponta, citat de B1 Tv.

"Nu am voie şi nu voi vorbi despre cumnatul meu, dar dacă a făcut ceva ilegal, va plăti pentru asta", le-a mai precizat premierul jurnaliştilor.

Pentru mai multe detalii despre cazul în care este implicat cumantului premierului, dar şi alte nume grele din politica românească - Mircea Cosma, fiul său Vlad Cosma şi Sebastian Ghiţă, citiţi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne