Ce planuri de viitor are Traian Băsescu

Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Fostul şef de stat, Traian Băsescu, a prezent luni seară în platoul TVR unde a vorbit, printre altele, şi despre viitorul său în spaţiul public. Mesajul a fost clar - va reveni în viaţa publică.

"În două luni am tăcut pur si simplu. Văd însă că spaţiul public nu mă lasă în pace. A pornit o campanie furibundă de desfiinţare a mandatului meu şi mă văd nevoit să îmi apăr mandatul. Voi reveni în viaţa publică, nu am aspiraţii să mai ajung preşedinte, primar, premier, dar nu voi tăcea", a precizat Traian Băsescu.

"Rămân un partener al PMP pentru că e timpul unei generaţii... avem o generaţie ratată de tineri, din care face parte Ponta, Şova, din păcate Ridzi, pe care am susţinut-o enorm. E o generaţie tânără ratată, toţi spuneau să vină tinerii, au venit şi sunt o dezamăgire. Ponta un plagiator", a completat Traian Băsescu.

Şeful statului l-a lăudat pe Eugen Tomac, actualul şef PMP care a înlocuit-o pe Elena Udrea, susţinând că este unul din puţinii care au rămas lângă el până la sfârşitul mandatului, alături de 5-6 parlamentari de la PMP, cărora o să le fie recunoscător.

"Mă deranjează atacurile zilnice ale Antenei 3 şi Ghiţă TV la mine şi la familia mea, ca şi cum ar mai avea interese politice", a mai afirmat Traian Băsescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne