Ce planuri de viitor are Traian Băsescu

Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Fostul şef de stat, Traian Băsescu, a prezent luni seară în platoul TVR unde a vorbit, printre altele, şi despre viitorul său în spaţiul public. Mesajul a fost clar - va reveni în viaţa publică.

"În două luni am tăcut pur si simplu. Văd însă că spaţiul public nu mă lasă în pace. A pornit o campanie furibundă de desfiinţare a mandatului meu şi mă văd nevoit să îmi apăr mandatul. Voi reveni în viaţa publică, nu am aspiraţii să mai ajung preşedinte, primar, premier, dar nu voi tăcea", a precizat Traian Băsescu.

"Rămân un partener al PMP pentru că e timpul unei generaţii... avem o generaţie ratată de tineri, din care face parte Ponta, Şova, din păcate Ridzi, pe care am susţinut-o enorm. E o generaţie tânără ratată, toţi spuneau să vină tinerii, au venit şi sunt o dezamăgire. Ponta un plagiator", a completat Traian Băsescu.

Şeful statului l-a lăudat pe Eugen Tomac, actualul şef PMP care a înlocuit-o pe Elena Udrea, susţinând că este unul din puţinii care au rămas lângă el până la sfârşitul mandatului, alături de 5-6 parlamentari de la PMP, cărora o să le fie recunoscător.

"Mă deranjează atacurile zilnice ale Antenei 3 şi Ghiţă TV la mine şi la familia mea, ca şi cum ar mai avea interese politice", a mai afirmat Traian Băsescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.