Cum l-a expus Elena Udrea pe Băsescu: "L-a sunat pe Coldea şi RTV-ul lui Ghiţă s-a potolit imediat"

Traian Băsescu sărbătoreşte finalul celor 10 ani de mandat
Traian Băsescu sărbătoreşte finalul celor 10 ani de mandat (facebook.com)

În denunţul depus la DNA împotriva generalului SRI Florian Coldea, prezentat în exclusivitate de nasul.tv, Elena Udrea susţine că fostul preşedinte Traian Băsescu l-a sunat pe şeful SRI şi l-a ameninţat că va ieşi public să îl acuze că Sebastian Ghiţă, patronul RomâniaTV, este "omul care le face jocurile".

"În ultima săptămână la Cotroceni, pe RTV era o emisiune în care se analizau dosarele penale la care va trebui să răspundă Traian Băsescu. O emisiune de linşaj desigur, dar şi de decredibilizare a Preşedenţiei. L-a sunat pe Coldea şi i-a zis că îşi dă seama ce se întâmplă şi că dacă nu se potolesc va ieşi public să îl acuze că Ghiţă este omul care le face jocurile.

RTV-ul s-a potolit imediat, de ce iese psd-istul, la comanda cui? Pentru că are multe dosare penale cu care este ţinut. El mi-a povestit la o cafea la Safe, un bistro pe Barbu Văcăresu, că a fost chemat la audieri şi fratele lui şi că i-a ameninţat pe cei doi, Coldea şi Maior că îi împuşcă dacă îi fac lui ce i-au făcut lui Traian Băsescu cu fratele lui. Evident cred că a exagerat cu împuşcatul, dar în rest ştiu că e adevărat", scrie Elena Udrea în denunţul depus împotriva lui Florian Coldea.

Elena Udrea a depus recent un denunţ pe numele generalului SRI Florian Coldea pe care îl acuză că i-ar fi cerut lui Dorin Cocoş să îi dea 500.000 euro patronului RTV pentru a-i susţine televiziunea. Pentru a dovedi acest lucru, fosta şefă PMP arată camerelor de luat vederi un schimb de mesaje pe care l-a avut cu Sebastian Ghiţă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne