PDL Bucureşti va comunica joi candidaţii pentru sectoarele 2, 4 şi 5

Epoch Times România
12.04.2012

PDL Bucureşti îşi va anunţa, joi, candidaţii pentru sectoarele 2, 4 şi 5 la alegerile locale din iunie.

Surse democrat-liberale au declarat miercuri, că la sectorul 2 candidatul PDL va fi Cătălin Lucian Iliescu, consilier local în acest sector.

Potrivit surselor citate, cel mai probabil, pentru sectoarele 4 şi 5, candidaţii PDL la fotoliile de primari sunt deputatul Sulfina Barbu şi, respectiv, fostul prefect al Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, care a demisionat din funcţie în cursul zilei de miercuri.

Preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, nu a dorit să precizeze, în conferinţa de presă susţinută miercuri, numele celor trei candidaţi, afirmând că nu doreşte să strice surpriza anunţului.

Pe 31 martie, Silviu Prigoană a fost anunţat candidatul PDL la Primăria Municipiului Bucureşti. De asemenea, Elena Udrea a anunţat, cu acel prilej, că la sectorul 1 candidatul PDL este Toader Paleologu, pentru sectorul 3 va candida Liviu Negoiţă, iar la sectorul 6 - Cristian Poteraş.

"PDL este cel mai mare, cel mai important şi cel mai bine organizat partid la nivelul municipiului Bucureşti, ca urmare îşi poate asuma să candideze cu membrii săi, cu candidaţi proprii, în alegeri, în această vară. Mai mult, avem proiectele, avem oamenii cu care să putem să convingem bucureştenii să voteze din nou cu PDL. Ştim cu toţii că la Bucureşti, de 12 ani, se pun în practică proiectele primarilor Traian Băsescu, Adriean Videanu, proiecte iniţiate de PDL, susţinute de PDL. Nu avem decât motive de mândrie pentru activitatea PDL la Bucureşti. Avem ce să le spunem oamenilor, avem cu cine să stăm în faţa lor şi credem că, de data aceasta, astăzi este momentul ca PDL să îşi asume candidaturile propriilor membri în aceste alegeri", spunea Udrea, la sfârşitul lunii martie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor