Organizaţia PDL Bucureşti a lansat un concurs de proiecte, câştigătorul urmând să candideze la CGMB

Preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, vicepreşedinte al partidului. (www.elenaudrea.ro)
Epoch Times România
11.04.2012

PDL Bucureşti a lansat miercuri un proiect adresat cetăţenilor Capitalei prin care aceştia sunt îndemnaţi să transmită o propunere concretă de eficientizare a serviciilor sau de înfrumuseţare a oraşului, cea mai bună idee urmând să fie premiată cu plasarea celui care a emis-o pe primul loc eligibil pe listele de consilier general din partea PDL, a anunţat, într-o conferinţă de presă, Elena Udrea, preşedintele organizaţiei.

Campania derulată sub sloganul "Ai un proiect pentru Bucureşti, noi avem soluţia!" se adresează tuturor bucureştenilor interesaţi să vină cu idei care pot îmbunătăţi viaţa oraşului şi a locuitorilor săi.

"Propunem bucureştenilor, celor care au un proiect pentru Capitală prin care doresc să îmbunătăţească viaţa concitadinilor lor, prin care îşi doresc să înfrumuseţeze Capitala să-l trimită către PDL Bucureşti. Cel mai interesant dintre aceste proiecte îl face câştigător pe cel care l-a scris al unui loc în Consiliul General. Câştigătorul competiţiei pe care o lansăm astăzi, un bucureştean, un proiect, va deveni primul candidat pe lista de consilieri generali ai PDL la Bucureşti. Acesta va avea şansa ca împreună cu Partidul Democrat Liberal să pună în practică proiectul pe care-l consideră important pentru bucureşteni şi pentru Capitală", a declarat Elena Udrea.

Ea a explicat că acest proiect este parte a strategiei prin care PDL Bucureşti încearcă să se apropie de cetăţeni, să le redea încrederea că se pot implica în viaţa socială, politică şi administrativă.

"Proiectul se lansează, astăzi, 11 aprilie, şi va dura pe perioada cât se strâng propunerile, două săptămâni, până pe 25 aprilie. Până pe 27 aprilie juriul deliberează, iar pe 29 aprilie va fi anunţat câştigătorul competiţiei şi anume primul candidat la CGMB, noul consilier general PDL", a explicat preşedintele PDL Bucureşti.

Elena Udrea a precizat că, potrivit condiţiilor de participare la această competiţie, cei care se înscriu nu trebuie să fie membri ai vreunui partid politic, nici rude sau apropiaţi ale vreunui membru al PDL şi nici specialist în domeniul pe care lansează ideea.

"Important este ca ideea pe care o are să fie una utilă şi interesantă Bucureştiului. Proiectele se trimit online pe un site pe care-l lansăm în acest moment, fie se trimit în formă scrisă la sediul PDL Bucureşti din Aleea Modrogan, numărul 22", a completat liderul PDL Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor