Naţionala României, aproape de o nouă frumoasă performanţă! A învins Australia cu 6-0

Selecţionata lui Virgil Bejenaru a înregistrat o nouă victorie spectaculoasă la competiţia intercontinentală, de această dată în faţa echipei ţării gazdă Australia, scor final 6-0, rezultat ce le asigură tricolorilor prezenţa în semifinale.
(Captură foto)

Reprezentativa de minifotbal a României este de neoprit la Perth (Australia), acolo unde are loc ediţia 2019 a Cupei Mondiale.

După cele trei victorii din grupă (10-0 cu Nigeria, 3-1 cu Ucraina şi 2-1 cu Liban), respectiv succesul din optimile de finală obţinut în faţa Guatemalei cu scorul de 10-0, fosta campioană europeană a primit biletele pentru careul de aşi a turneului final după o nouă evoluţie admirabilă. Tricolorilor le-a căzut de această dată victimă naţionala Australiei, ţara organizatoare, care s-a înclinat cu scorul de 6-0 (4-0).

Golurile au purtat semnăturile lui Stelian Stancu, Mircea Ciprian Ungur (două), Toma Vincene, Sebastian Petrişor Vasile şi Dragan Robert Paulevici.

În penultimul act România se va duela cu învingătoarea dintre Cehia, deţinătoarea trofeului, şi Mexic.

În cealaltă semifinală protagonistele vor fi Ungaria şi Brazilia.

România are şase titluri europene la acest sport, la ediţia de anul trecut fiind finalistă. La Cupa Mondială, jucătorii noştri s-au poziţionat pe locul trei în 2015, la prima ediţie, iar în 2017 au pierdut în optimi.