Horia Tecău, calificat în optimi în proba de dublu la Shanghai

După câteva meciuri pierdute în alte competiţii în ultima perioadă, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au câştigat în primul meci în proba de dublu la turneul de la Shanghai.
Perechea româno-olandeză Horia Tecău-Jean  Julien Rojer.
Perechea româno-olandeză Horia Tecău-Jean Julien Rojer. (Getty Images)

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a învins cuplul argentiniano-portughez Diego Schwartzman/Joao Sousa cu 7-5, 6-3 şi s-a calificat astfel în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Shanghai, dotat cu premii totale de 7.473.620 USD.

Tecău şi Rojer, favoriţii numărul şapte, au obţinut victoria în 70 de minute.

Cuplul româno-olandez a primit 90 de puncte ATP la dublu şi un premiu în valoare de 26.870 USD.

În optimi, Horia şi Jean Julien vor juca cu câştigătorii meciului dintre perechile Ivan Dodig (Croaţia)/Filip Polasek (Slovacia) şi Cristian Garin (Chile)/Dusan Lajovic (Serbia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport