Murielle Ahoure a fost numită ambasadoare UNICEF în Cote d'Ivoire

"Astăzi, sunt foarte bucuroasă să vă anunţ nominalizarea în calitatea de ambasadoare naţională a UNICEF. Mă angajez alături de UNICEF şi voi milita pentru un cadru mai adaptat dezvoltării copiilor prin practicarea sportului." - atleta ivoriană Murielle Ahoure.
Atleta ivoriană Murielle Ahoure.
Atleta ivoriană Murielle Ahoure. (Getty Images)

Atleta Murielle Ahoure este noua ambasadoare a UNICEF în Cote d'Ivoire, potrivit anunţului făcut de sportivă, luni, pe contul său de Facebook, potrivit AFP.

"Astăzi, sunt foarte bucuroasă să vă anunţ nominalizarea în calitatea de ambasadoare naţională a UNICEF. Mă angajez alături de UNICEF şi voi milita pentru un cadru mai adaptat dezvoltării copiilor prin practicarea sportului. Şi graţie vouă, eu pot trăi acest vis. Mulţumesc tuturor" a scris pe site-ul de socializare vicecampioana mondială în probele de 100 m şi 200 m în 2013 la Moscova, respectiv campioana mondială în sală la 60 m (Birmingham 2018).

Ahoure este prima atletă ivoriană care a fost medaliată la Campionatele Mondiale în aer liber. A fost finalistă în probele de 100 m şi 200 m la Jocurile Olimpice de la Londra (2012), respectiv portdrapelul delegaţiei ţării sale la Olimpiada de la Rio din 2016. A fost campioana Africii la 100 m în 2016 şi la 200 m în 2014.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport