Tudor Chiţu a cucerit Cupa României la snooker

Sportivul legitimat la CS Olimpia Bucureşti şi-a adjudecat trofeul Cupei României la snooker după o finală jucată în compania lui Tudor Popescu, de la ACS Transilvania Braşov, scor final 4-0.
(LEON NEAL / AFP / Getty Images)

Tudor Chiţu s-a impus în finala seniorilor a Cupei României la snooker, desfăşurat în acest weekend la Centrul Naţional din Capitală.

Sportivul de la CS Olimpia Bucureşti a jucat perfect, fără frame pierdut, contra lui Tudor Popescu de la ACS Transilvania Braşov, impunându-se clar cu scorul de 4-0.

Semifinaliştii ediţiei 2020, Mihai Vladu (Olimpia Bucureşti) şi Maxim Ene (Aristocrat Bucureşti) au intrat în posesia medaliilor de bronz.

La tineret, premiul cel mare a revenit lui Mădălin Gal, care a dispus în ultimul act de Mario Păun (CS Snooker Piteşti) cu 3-1. Semifinaliştii tabloului au fost Tudor Muntean (Olimpia Bucureşti) şi Maxim Ene (Aristocrat Bucureşti).

Break-urile maxime ale competiţiei au aparţinut lui Mihai Vladu, care a atins performanţe de 70, respectiv 63 de puncte consecutive.

Competiţia s-a desfăşurat cu respectarea strictă a măsurilor de protecţie sanitară impuse de autorităţile medicale şi sportive.