Internaţionalul Răzvan Marin, despre atmosfera de la naţională înaintea meciului cu Austria

"Nu este o atmosferă tocmai plăcută la lot, e normal după două înfrângeri la rând. Dar încercăm să ne revenim mental pentru următorul meci, cel cu Austria. Nu are de ce să ne fie teamă de partida cu Austria" - internaţionalul român Răzvan Marin.
Internaţionalul român Răzvan Marin.
Internaţionalul român Răzvan Marin. (Echipa naţională de fotbal a României/facebook)

Pentru ehipa naţională de fotbal a României urmează un nou test, o nouă misiune grea.

După eşecurile cu Islanda (1-2) şi Norvegia (0-4), tricolorii lui Mirel Rădoi vor întâlni, miercuri, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oana din Ploieşti, selecţionata Austriei, într-o partidă contând pentru Grupa 1, Liga B, a Ligii Naţiunilor.

"Nu este o atmosferă tocmai plăcută la lot, e normal după două înfrângeri la rând. Dar încercăm să ne revenim mental pentru următorul meci, cel cu Austria. Nu are de ce să ne fie teamă de partida cu Austria, cred că atunci a fost o declaraţie la cald a selecţionerului. Sunt sigur că vom juca să câştigăm acest meci şi vom păstra principiile de joc pregătite până acum. Vom pregăti meciul cât se poate de bine pentru a arăta altfel şi să spălăm puţin din aceste două înfrângeri. Noi dăm mereu tot ce avem mai bun şi încercăm toţi să ajungem din nou la o Cupă Mondială, dar până la preliminarii se pot schimba multe", a dezvăluit internaţionalul Răzvan Marin, marţi, într-o conferinţă de presă online.

"Am discutat între noi, încercăm să remediem situaţia. Nu ştiu cât de tineri mai suntem... eu deja am 24 de ani, Ianis are 22... deci nu mai putem să spunem că avem 18-19 ani şi nu facem faţă. Mai ales că jucăm prin campionate puternice. Însă încercăm să rezolvăm această situaţie şi sper să vină cât mai mulţi tineri care să demonstreze că pot juca la prima reprezentativă", a continuat mijlocaşul echipei din Serie A, Cagliari Calcio.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport