EURO U21. Selecţionerul Adrian Mutu - Câştigaţi pentru voi şi pentru România!

Tehnicianul reprezentativei de tineret a României nu va putea fi prezent pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, marţi, de la ora 20:00, acolo unde tricolorii mici vor primi replica naţionalei malteze. Selecţionerul este suspect de COVID-19.
Selecţionerul naţionalei de tineret Under-21 a României, Adrian Mutu.
Selecţionerul naţionalei de tineret Under-21 a României, Adrian Mutu. (Echipa naţională de fotbal a României/facebook)

Fostul internaţional român Adrian Mutu, în prezent pe banca tehnică a primei reprezentative de fotbal Under 21 a României, nu va putea fi alături de elevii săi în partida cu Malta, duel din cadrul Grupei a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.

Selecţionerul este suspect de infectare cu noul coronavirus după ce un jucător şi un membru din staff-ul echipei Under 21 au fost testaţi pozitiv, potrivit FRF.

"Singurul vostru gând trebuie să fie la meciul de mâine seară. Chiar dacă nu vom fi acolo, vom fi cu inima alături de voi din faţa televizorului. Câştigaţi pentru voi şi pentru România! Trebuie să obţinem victoria şi lună viitoare să ne calificăm la EURO", le-a transmis Adrian Mutu jucătorilor săi.

În lipsa acestuia, selecţionata Under 21 a României va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, respectiv Dinu Todoran şi Dumitru Moraru.

Vineri, naţionala mică a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 1-0, la Kiev.