Melania Trump colaborează cu Hervé Pierre la crearea rochiei pentru Inaugural Ball


Melania Trump a purtat pentru primul său dans prezidenţial o rochie albă desenată de Hervé Pierre
Melania Trump a purtat pentru primul său dans prezidenţial o rochie albă desenată de Hervé Pierre (captură web)

Se pare că Melania Trump nu va fi o Primă Doamnă care să se implice în politică, însă acest lucru nu este valabil în ceea ce priveşte stilul. La Inaugural Ball soţia noului preşedinte a purtat o rochie albă creată de Hervé Pierre - fost designer de modă la firma Carolina Herrera -, la care a colaborat ea însăşi.

Este vorba despre o rochie de culoare alb-fildeş, cu mânecile căzute care i-au lăsat umerii descoperiţi, completată cu un cordon de mătase roşie ce marchează talia.

Dacă la ceremonia de învestire a soţului său Donald Trump, Melania a decis să-i aducă un omagiu elegantei Jacqueline Kennedy - cu o piesă de culoare albastru deschis de la firma Ralph Lauren - pentru dansul prezidenţial a îmbrăcat o rochie care pare (fără intenţie) să intre în zona de inspiraţie a actriţei Angelina Jolie: rochia avea o tăietură mare laterală care îi descoperea picioarele în mod elegant.

Melania Trump a decis să-i aducă omagiu elegantei Jacqueline Kennedy
Melania Trump a decis să-i aducă omagiu elegantei Jacqueline Kennedy (@TODAYshow)

Creând cu Hervé Pierre

Într-un comunicat de presă, designerul francez de modă a declarat că este o "onoare" să o îmbrace pe Prima Doamnă. El a descris, de asemenea, procesul de creaţie ca o experienţă interesantă, în care a avut discuţii "uşoare" cu Melania Trump, care au condus la crearea acestei piese albe magnifice.

Aşa cum a exprimat în comunicat, nu este prima oară când Hervé Pierre crează haine pentru o primă doamnă. De fapt, a mai lucrat la crearea de modele pentru unele dintre cele mai importante femei ale lumii: "În timpul celor 20 de ani în Statele Unite, am fost suficient de norocos să îmbrac toate primele doamne: pe doamna Clinton cu firma Oscar de la Renta, pe doamna Laura Bush şi doamna Michelle Obama cu firma Carolina Herrera, aşa că mă simt norocos şi onorat că am îmbrăcat-o şi pe Melania Trump, dar de data aceasta sub propriul meu nume".