Roger Federer a cucerit titlul de cel mai elegant bărbat din 2016

Sportivul elveţian Roger Federer a fost desemnat cel mai elegant bărbat din anul 2016, în dauna reprezentanţilor din show biz.
Jucătorul de tenis elveţian Roger Federer.
Jucătorul de tenis elveţian Roger Federer. (GQ Magazine/twitter)

Sondajul revistei “GQ” a ales semifinaliştii concursului pentru 'Cel mai elegant bărbat în 2016': tenismanul elveţian Roger Federer şi actorul britanic Tom Hiddleston. Dintre cei doi semifinalişti a fost desemnat câştigător cunoscutul campion al sportului alb, Federer.

Roger Federer (35 de ani), este deţinătorul a şase titluri cucerite la Turneul Campionilor şi a 17 trofee de Mare Şlam, el a ocupat, de asemenea, şi prima poziţie în ierarhia mondială al tenismenilor profesionişti mai bine de cinci ani (ATP).

Astfel, lumea sportului a câştigat în dauna reprezentanţilor show-biz-ului. Este uimitor faptul că învingătorul de anul acesta nu s-a remarcat cu o ţinută extravagantă, revoluţionară, ci s-a impus tocmai datorită stilului clasic în detrimentul inovaţiei. Cei de la revista GQ au precizat faptul că un bărbat îmbrăcat într-un costum clasic bleumarin, foarte bine croit, poate arăta la fel de bine în prezent, cât şi peste 20 de ani.

Deci moda nu se schimbă complet de la un an la altul, iar îndrăgitul tenismen, care preferă subtilitatea şi nu strălucirea, a impresionat publicul.

Printre cei care au fost "învinşi" de Federer se află şi celebrul fotbalist britanic David Beckham, actorul şi cântăreţul american Jared Leto, precum şi rapperul american Kanye West, soţul lui Kim Kardashian.