Macovei: Scos de la guvernare, PSD se reface pentru a intra în alegeri "ca o floare".

Şeful statului a greşit numind guvernul tehnocrat în loc să facă alegeri anticipate sau să lase PSD-ul să plătească oalele pe care le-a spart, crede Macovei.
Monica Macovei
Monica Macovei (Epoch Times România)

În loc să numească un guvern tehnocrat Klaus Iohannis ar fi trebuit să organizeze alegeri anticipate sau să fi lăsat PSD la guvernare până la alegerile parlamentare ''ca să deconteze tot'', a declarat Monica Macovei, făcând trimitere la valul de revolta ce a dat jos guvernul Ponta.

"Eu cred că era foarte bine ca preşedintele Iohannis să facă fie alegeri anticipate pe acel val de anticorupţie - "Corupţia ucide" (...) sau să rămână PSD-ul la guvernare până în noiembrie la alegerile parlamentare ca să deconteze tot. Şi Colectiv, şi dezinfectantul, tot, nu să aducă un guvern tehnocrat pe care acum sa îl critice Dragnea toată ziua şi toată lumea", a declarat, sâmbătă, Monica Macovei, citată de Agerpres, într-un discurs susţinut în Prahova.

Potrivit fostului ministru al Justiţiei, PSD, odată salvat de la decontul greşelilor, se reface pentru a intra în alegeri "ca o floare''.

Nu în ultimul rând, europarlamentarul a cerut amânarea alegerilor pentru municipiul Bucureşti, având în vedere că există suspiciuni de falsificare a semnături de pe listele de susţinere, DNA demarând, de altfel, cercetări în acest sens.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne