Liga II. FC Rapid învinge pe UTA la Arad după o revenire spectaculoasă (video)

Giuleştenii au făcut un meci remarcabil în deplasarea făcută la Arad. Conduşi la pauză cu scorul de 1-0, giuleştenii au întors rezultatul prin fundaşul uruguayan Facundo Mallo, care a punctat de două ori, în minutele 57 şi 78.
Fotbal Club Rapid - AFC UTA Arad 2-1   (0-1), în etapa a 4-a a fazei play-off a Ligii a   II-a de fotbal.
Fotbal Club Rapid - AFC UTA Arad 2-1 (0-1), în etapa a 4-a a fazei play-off a Ligii a II-a de fotbal. (FC Rapid 1923/facebook)

Fotbal Club Rapid a mai făcut un pas important către accederea în Liga I, duminică, după ce a învins-o pe AFC UTA Arad - lidera ierarhiei eşalonului inferior, cu scorul de 2-1 (0-1).

Arădenii au deschis primii scorul prin David Miculescu (38).

Rapid a reuşit să recupereze din diferenţă abia după revenirea de la vestiare. Fundaşul uruguayan Facundo Mallo şi-a trecut de două ori numele pe lista marcatorilor (min. 57 şi 78), de fiecare dată în urma unor faze fixe.

"Ştiam că UTA este o echipă foarte bine organizată. Am fost inspirat cu trecerea lui Sefer în zona centrală. Cred că este o victorie meritată. Pentru noi urmează o ultimă finală, suntem obligaţi să câştigăm cu Turnu Măgurele", a declarat antrenorul giuleştenilor, Dan Alexa, potrivit Digisport.

De partea cealaltă, 'Textiliştii' - care sunt consideraţi mari favoriţi la promovare, nu au câştigat în play-off nici un meci acasă.

"E dureros să pierzi un meci de o asemenea manieră. Suntem cu toţi dezamăgiţi, suporterii se pregăteau de sărbătoare. Avantajul terenului propriu în asemenea condiţii este nul. Este supărător şi deranjant că nu reuşim să legăm rezultatele pozitive.. Trebuie să învăţăm din greşeli", a spus la rândul său antrenorul arădenilor, Laszlo Balint.

Etapei a 4-a a fazei play-off a Ligii a II-a de fotbal a fost una cu scântei, care s-a lăsat cu scandal la finalul meciului.

Supăraţi că echipa lor favorită a pierdut, fanii arădeni au mers la autocarul giuleştenilor şi au sărit la bătaie, cel mai afectat fiind chiar antrenorul Dan Alexa, acesta fiind nevoit să se apere ca să nu ia bătaie: "Erau destui şi nu am avut ce să fac, decât să mă apăr. Doar nu era să stau să iau bataie." a mărturisit acesta.

În clasament, podiumul este ocupat de UTA cu 29 puncte (4 jocuri), urmată de Turris-Oltul Turnu Măgurele, 25 puncte (3 j), FC Rapid, 24 p (4 j), CS Mioveni, 24 p (3 j), FC Argeş, 23 p (3 j), Petrolul Ploieşti, 22 p (3 j).