Anton Petrea (FCSB): 'Îi felicit pe toţi băieţii pentru atitudine şi dăruire!' (video)

Un început perfect pentru Anton Petrea care, aflat la meciul de debut pe banca tehnică a grupării din Ghencea, a cucerit, miercuri seara, Cupa României la fotbal, după ce a dispus la scor minim de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea (stg).
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea (stg). (FCSB/facebook)

Noul conducător principal de joc al formaţiei bucureştene FCSB, Anton Petrea, este foarte bucuros după debutul excelent la noua sa echipă.

Acesta şi-a felicitat jucătorii pentru felul cum au evoluat pe teren în faţa unei echipe, care, aflată pentru prima oară în postura de finalistă, şi-ar fi dorit să producă surpriza. FCSB şi-a trecut în palmares al 23-lea său trofeu al Cupei României, unicul gol al partidei de pe Stadionul ''Ilie Oana'' din Ploieşti, avandu-l ca protagonist pe Dennis Man (65).

"Mă bucură deznodământul ăsta şi ţin să felicit jucătorii pentru ceea ce au realizat astăzi, deşi în prima repriză am avut nişte probleme. Jocul nostru a scârţâit puţin. Pentru unii dintre ei miza jocului a fost destul de mare şi s-a văzut în exprimarea lor din prima repriză. În a doua parte am intrat mult mai bine, ne-am creat mai multe ocazii de gol am dat o viteză mai mare de joc. Am şi marcat, puteam să o mai facem de câteva ori, încă o dată îi felicit pe toţi băieţii pentru atitudine şi dăruire", a declarat Anton Petrea pentru cei de la digisport.