Politehnica Iaşi tremură din cauza retrogradării după eşecul înregistrat la Academica Clinceni (video)

Academicienii s-au impus la scor de neprezentare, duminică seara, în faţa grupării pregătită de Mircea Rednic, scor final 3-0, un rezultat perfect care-i salvează de la retrogradarea în liga inferioară.
Academica Clinceni - Politehnica Iaşi 2-0   (1-0), în etapa a 11-a a fazei   play-out a Ligii I de fotbal.
Academica Clinceni - Politehnica Iaşi 2-0 (1-0), în etapa a 11-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal. (Academica Clinceni/facebook)

Academica Clinceni nu a avut emoţii în faţa Politehnicei Iaşi, fiind clar superioară formaţiei moldovene, în etapa a 11-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Formaţia lui Mircea Rednic, care se află în pericolul retrogradării, a cedat la scor de neprezentare, scor final 3-0.

Fundaşul Cristian Albu a fost omul serii de pe Clinceni Arena, reuşind o dublă în minutele 9 - penalty şi 66, pentru ca apoi, în minutele de prelungire, Robert Ion să închidă tabela (90+2).

Echipa lui Ilie Poenaru respiră uşurat în urma acestui rezultat care-i salvează de la retrogradare, aflându-se pe locul 2 în play-out, cu 32 de puncte obţinute.

De cealaltă parte, Poli Iaşi este pe loc de baraj cu Dinamo Bucureşti, şi speră să rămână în Liga I, după Adunarea Generală a LPF, de joi, când va veni cu propunerea să nu retrogradeze nimeni în eşalonul inferior din sistemul competiţional fotbalistic din România.

Băieţii lui Mircea Rednic se situează acum pe locul 6 din play-out.

Au evoluat echipele

Clinceni: Vâlceanu – G.Matei, Albu, Bejan, Dobrescu – Fl. Achim, Cebotaru, Şut, Ventura – Buziuc, Markovic
Rezerve: Ureche, Kontoes, B. Ilie, Şuşu, Vanghele, Nichita, R. Ion, Merloi
Antrenor: Ilie Poenaru

Poli Iaşi: Axinte – Popadiuc, Mihalache, Frăsinescu, Lopes Cabral – Grădinaru, Breeveld, De Iriondo, Horşia – Luckassen, An.Cristea
Rezerve: Onea, Cristea, Zaharia, Fomba, Klimavicius, Chacana, Gai Assulin, Omoh, Caparco
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)
Observator CCA: Marian Salomir (Cluj-Napoca)