FC Viitorul, meci fără emoţii în faţa formaţiei Chindia Târgovişte (video)

'Puştii lui Hagi' au trecut la pas de Chindia Târgovişte cu scorul de 4-1 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 11-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.
FC Viitorul Constanţa - Chindia Târgovişte  4-1 (1-0), în etapa a 11-a  a  fazei play-out a Ligii I de fotbal.
FC Viitorul Constanţa - Chindia Târgovişte  4-1 (1-0), în etapa a 11-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal. (Viitorul FC/facebook)

FC Viitorul Constanţa a câştigat confruntarea cu Chindia Târgovişte cu scorul de 4-1 (1-0), sâmbătă, un rezultat satisfăcător care le asigură constănţenilor primul loc în clasamentul play-out-ului.

Formaţia de la malul Mării Negre s-a impus pe Stadion Central de la Ovidiu - Academia Hagi, graţie reuşitelor lui George Ganea (42), Gabriel Iancu (62), şi Rivaldinho (71, 83), de la oaspeţi ieşind în evidenţă Daniel Florea (65).

"Ştiam că vom avea un meci complicat, contra unei echipe care joacă bine pe contraatac. Sunt mulţumit că avem multe goluri marcate. Mă laud şi eu că fac ceva, face conducerea ceva: 5 dintre primii 6 marcatori din acest an sunt de aici. (n.a - în actuala echipă sau formaţi de Viitorul).

Jucăm, avem ritm, avem intensitate, facem presiune în minutul 80. Vom face schimbări şi în următoarele meciuri, vor fi 5-6 jucători noi în fiecare partidă.

Suntem pregătiţi pentru a juca până în decembrie fotbal. Aşa fac şi cei de afară, deci n-are rost să vorbim de altceva. Dacă fotbaliştii nu rezistă, îi schimbăm! Trebuie să ai 6-7 rezerve foarte bune, ceea ce noi avem. Sunt mândru de echipă", a declarat Hagi pentru Look Sport.


FC Viitorul continuă să impresioneze pe teren, fiind neînvinsă de şapte etape, în care a reuşit patru victorii şi trei egaluri.

În schimb, Chindia contabilizează acum şase înfrângeri consecutive.

În tur, Chindia s-a impus cu 2-1. În sezonul regulat, FC Viitorul s-a impus cu 1-0 şi 3-0.