FCSB, victorie la scor minim pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, în play-off (video)

Cele două formaţii s-au înfruntat, sâmbătă seară, la Mediaş, într-o partidă din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1. Unicul gol al partidei a aparţinut lui Ionuţ Vînă, care a trimis excepţional mingea de la cca 25 de metri.
FCSB - Gaz Metan Mediaş 1-0 (1-0),   în etapa a 9-a a fazei   play-off a Ligii I de fotbal.
FCSB - Gaz Metan Mediaş 1-0 (1-0), în etapa a 9-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal. (FCSB/facebook)

FCSB a obţinut un prim rezultat pozitiv după o serie de cinci etape fără victorie (două egaluri şi trei eşecuri), sâmbătă seara, pe Stadion Gaz Metan - Mediaş, acolo unde în etapa a 9-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal a întâlnit echipa gazdă.

Partida, presărată de ocazii mari de gol, a avut un singur protagonist care a reuşit să-şi treacă numele în dreptul marcatorilor.

Ionuţi Vână a punctat decisiv în minutul 21, cu un şut foarte frumos de la circa 25 de metri.

De la gazde au excelat Dumitru Cardoso (33, 42), Nasser Chamed (37), în timp ce de la formaţia pregătită de Anton Petrea au mai trecut pe lângă gol Adrian Petre (35), Vînă (56), Olimpiu Moruţan (65) şi Ionuţ Panţîru (78).

În urma acestui succes FCSB urcă pe locul patru în clasament, iar Gaz Metan este pe şase, fără victorie în play-off, având trei egaluri şi şase eşecuri, ultimele cinci consecutive.

În tur, scorul a fost egal, 2-2. În sezonul regulat, Gaz Metan a învins cu 4-0 la Mediaş, în timp ce campioana României s-a impus pe Arena Naţională cu 2-0.

Echipele de start

Gaz Metan: Pleşca - Butean, Constantin, Larie, Velisar - Droppa, Gabriel, Chamed, Ciocan, Trif - Cardoso
Rezerve: Popa, Avram, Dogaru, Popa, Nielsen, Diakota

FCSB: Vlad - Pantea, Iulian Cristea, Miron, Panţâru - Ov. Perianu, Moruţan, Vînă - Niţă, Ad. Petre, Dumitru
Rezerve: Udrea, Soiledis, Olaru, Pandele, Tand, Istrate

Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Valentin Avram (Bucureşti); arbitru de rezervă: Mircea Ardelean (Arad)
Observator CCA: Sorin Boca (Iaşi)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport