Liga I. Academica Clinceni - FC Voluntari 2-1, în play-out

Academica a obţinut maximul de puncte din duelul cu FC Voluntari în etapa a 10-a a play-out-ului Ligii I la fotbal. Marcatorii serii au fost Adrian Şut (38), Jovan Markovic (61), respectiv Alexandru Tudorie (75).
Academica Clinceni - FC  Voluntari 2-1  (1-0) în etapa a 10-a a play-out-ului Ligii I.
Academica Clinceni - FC Voluntari 2-1 (1-0) în etapa a 10-a a play-out-ului Ligii I. (Academica Clinceni/facebook)

Echipa de fotbal Academica Clinceni s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1 (1-0) în faţa celor de la FC Voluntari, vineri, într-o partidă disputată pe teren propriu din cadrul etapei a 10-a a play-out-ului Ligii I.

Formaţia condusă de Ilie Poenaru a intrat în avantaj în minutul 38, graţie lui Adrian Şut care a punctat din 14 metri după o pasă perfectă primită de la Eugeniu Cebotarui. Academicienii şi-au mărit avantajul în repriza a doua prin Jovan Markovic care a profitat de o eroare de începător a portarului oaspeţilor Valentin Cojocaru.

Golul ilfovenilor l-a avut ca protagonist pe Alexandru Tudorie (minutul 75).

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni se află pe locul doi în clasamentul play-out-ului Ligii I, cu 29 de puncte, peste FC Voluntari, care a coborât pe locul 3, cu 28 de puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport