Liga I. CFR Cluj s-a apropiat la un punct distanţă de liderul Universitatea Craiova

Gruparea ceferistă a bifat o nouă victorie în play-off, luni seara, în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş, graţie reuşitelor lui Ciprian Deac (39 - penalty), respectiv croatul Damjan Djokovic (49).
CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 2-0 (1-0), în etapa a 7-a a fazei play-off a Ligii I  de  fotbal.
CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 2-0 (1-0), în etapa a 7-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)
Marius Drăgoi
14.07.2020

CFR Cluj a luat toate cele trei puncte din confruntarea de luni seara de pe Stadion ''Dr. Constantin Rădulescu'' reşedinţă de judeţ, cu formaţia Gaz Metan Mediaş, meci din etapa a 7-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Formaţia din Gruia s-a impus prin golurile marcate de Ciprian Deac (39 - penalty), după un fault comis de Gabriel De Moura asupra lui Alex Chipciu, şi de croatul Damjan Djokovic (49). De menţionat că din minutul 81, gazdele au evoluat cu un jucător în minus după ce francezul Kevin Boli a fost eliminat de arbitrul de centru Ovidiu Haţegan în urma unei intrări neregulamentare la Stephan Drăghici.

„Ştiam că nu vom avea un meci uşor, cu toate că le-au lipsit foarte mulţi jucători. Aţi văzut ce înseamnă să vrei şi să poţi să alergi, chiar ne-au pus probleme. E bine că am reuşit să marcăm, după care s-a văzut o linişte în jocul nostru. Am ţinut mai mult mingea. Sunt importante cele 3 puncte, pentru că simţeam o presiune destul de mare. În momentul când vom pierde puncte, ne vom îndepărta tot mai mult de Craiova.

Am avut 4 puncte avans după pandemie, nu am ştiut să gestionăm bine situaţia şi uitaţi unde s-a ajuns. Se vede o viteză în minus, pentru că nu e uşor să stai două luni acasă. Şi fără spectatori nu e la fel. Oricât te-ai concentra, oricât vrei, câteodată ai impresia că e meci amical.

Totul depinde de noi, pentru că dacă vom câştiga toate meciurile, vom termina pe primul loc. E bine că încă depindem de noi şi sperăm să ajungem până la ultimul joc cu ei, iar acolo va fi care pe care” a declarat Dan Petrescu, antrenorul campioanei.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj s-a apropiat la un punct distanţă de liderul Universitatea Craiova, în timp ce medieşenii, cu Dusan Uhrin jr. pe banca tehnică, au ajuns la trei egaluri şi patru eşecuri în play off, aflându-se pe poziţia a şasea în clasament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor