Primeira Liga: FC Porto, campioană a Portugaliei pentru a 29-a oară

Formaţia din Porto s-a impus cu scorul de 2-0 pe 'Estadio do Dragao', miercuri seara, în derby-ul cu Sporting Lisabona, meci din etapa a 32-a a campionatului portughez.
FC Porto a cucerit miercuri al 29-lea său titlu de campioană a  Portugaliei la fotbal.
FC Porto a cucerit miercuri al 29-lea său titlu de campioană a Portugaliei la fotbal. (FC Porto/facebook)

FC Porto şi-a trecut în vitrina cu trofee cel al 29-lea titlu de campioană a Portugaliei la fotbal.

Formaţia pregătită de Sergio Conceicao a câştigat, miercuri, confruntarea de pe teren propriu cu Sporting Lisabona, scor final 2-0, succes ce le asigură 'dragonilor' un avantaj de opt puncte în clasament faţă de principala contracandidată la titlul suprem, Benfica Lisabona.

Portoricanii şi-au adjudecat maximul de puncte din această confruntare graţie reuşitelor lui Danilo Pereira (64), respectiv atacantul malian Moussa Marega (90+1).

În schimb, Benfica are asigurată poziţia a doua în clasament după ce a ieşit victorioasă la rândul ei cu 2-0 în partida cu Vitoria Guimaraes, având un avans de 12 puncte faţă de urmăritoarea sa, Sporting Lisabona.

FC Porto este lider în acest moment cu 79 de puncte, urmată de Benfica, 71 puncte, Sporting Lisabona, 59 puncte, Sporting Braga, 57 puncte, etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport