Funeriu scoate tunul: Madam Minciunescu a desfiinţat învăţământul profesional. Să vedeţi dimensiunea dezastrului

"Madam Minciunescu" - aka Ecaterina Andronescu - a desfiinţat complet învăţământul profesional în 2009, a remarcat fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu.
Daniel Funeriu, fostul ministru al Educaţiei
Daniel Funeriu, fostul ministru al Educaţiei (www.gov.ro)
Andrei Pricopie
15.07.2017

În România, s-a ajuns de la 60.000 de elevi la profesional în 2008-2009 la zero în epoca Minciunescu, pentru că a desfiinţat învăţământul profesional în acel an, a atras atenţia fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, pe pagina sa de Facebook.

"Oricât aş vrea să tac, distrugătorii învăţământului din România insistă să-mi întrerupă tăcerea. Bine băieţi, sper că puteţi duce... M-am săturat până peste cap de minciuni şi prostii referitoare la învăţământul profesional din România. Să fie clar odată pentru toată lumea: madam Minciunescu a desfiinţat învăţământul profesional în 2009 şi eu l-am reînfiinţat în 2012 prin Ordinul 3168/2012", a declarat Funeriu.

Potrivit fostului ministru al Educaţiei, toate modelele de succes funcţionează acum graţie acelui ordin (ex. şcoala Kronstadt de la Braşov).

"De ce nu am făcut-o mai repede? Simplu, pentru că madam Minciunescu şi alt geniu, Hârdău, mi-au blocat legea educaţiei până în ianuarie 2011. Când era prea târziu să introduc pentru anul şcolar 2011-2012 învăţământul profesional. Ca să vedeţi dimensiunea dezastrului datele sunt aici: de la 60.000 de elevi la profesional în 2008-2009 la zero în epoca Minciunescu şi la 30.000 acum. De văzut şi asta", a precizat Funeriu.

Fostul ministru îi îndeamnă pe internauţi să preia şi să distribuie postarea.

"Puteţi spune că sunt cât vreţi de arogant, dar really, nu cred că e nimic rău să vorbeşti despre lucrurile bune pe care le-ai făcut şi mizeriile făcute de mafioţii care au distrus copiii României pentru beneficiul lor financiar", a subliniat Funeriu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor