Vacile lui Dragnea junior, subvenţionate cu bani europeni. Ferma, ascunsă pe numele finului şefului PSD

Ce au în comun vaca şi porcul? Banul de la stat, dacă animalele aparţin familiei potrivite, arată o investigaţie România Liberă.
(photos.com)

Ferma de porci a lui Dragnea jr a ţinut "prima pagină" a ziarelor după ce Guvernul Grindeanu a decis să acorde subvenţii pentru creşterea porcinelor. Ei bine, afacerile fiului liderului PSD nu se rezumă însă doar la porci, juniorul deţine şi o fermă de vaci în Teleorman, finanţată şi ea generos din bani europeni, relatează România Liberă.

"Vacile sunt deţinute, oficial, de Agrotrust SRL din Teleorman. Iar Agrotrust SRL este deţinută, tot oficial, de către Mihai Slăvescu Putineanu. Conform presei locale teleormănene, Slăvescu Putineanu ar fi finul lui Liviu Dragnea şi, în general, un apropiat al intereselor liderului PSD.

Partea interesantă, însă, apare când se cercetează împrumuturile bancare contractate de către Agrotrust SRL: acestea au fost garantate nu doar de către Tel Drum SA, ci şi de către fiul lui Liviu Dragnea."

Articolul integral poate fi citit aici

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne