Dragnea: M-am cam săturat! Nu cred că mai e un secret pentru nimeni că sunt ţinta lui Kovesi

Pozând în postura de victimă, preşedintele PSD Liviu Dragnea se aşteaptă să fie audiat de şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, "pentru tot ce se întâmplă în ţara asta, şi dacă plouă".
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea se plânge că, de foarte mult timp, reprezintă "o ţintă" pentru procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, iar anchetele care îl vizează "nu se mai pune problema" să fi "corecte".

"Mă aştept să fiu audiat de dna Kovesi pentru orice se întâmplă în ţara asta, şi dacă plouă. Nu cred că mai e un secret pentru cineva că sunt ţinta acestei doamne de foarte mult timp. N-am nicio legătură cu Tel Drum. Despre Tel Drum se vorbeşte de 12 ani de zile şi nu cred că mai e cineva copil care să creadă că anchetele care au apărut făcute de diverse site-uri au fost ca rezultat al cercetării acelor site-uri. Au fost date informaţii din interiorul DNA ca să aibă motiv să înceapă acele anchete. Ar fi a 10-a, 15-a, a 20-a anchetă despre acea societate. N-am nicio legătură cu acea societate, dar m-am cam săturat", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Mai mult, liderul suprem al PSD susţine că Bombonica Prodana este audiată de procurori numai pentru că i-a fost soţie.

"De ce a fost chemată? Pentru că a fost soţia mea, este singura ei vină şi asta n-o să mi-o iert niciodată. Este trimisă în proces pentru că este soţia mea şi acum este anchetată tot pentru că a fost soţia mea. Şi o să spun mai multe lucruri, să aştept să se deruleze evenimentele în continuare. Pentru că dacă cei care au ocupat nişte funcţii sau cine ocupă acum nişte funcţii cred că sunt amnezic, se înşală amarnic", a precizat Dragnea.

Şeful PSD pretinde că "nu se mai pune problema de anchete corecte" în ceea ce-l priveşte.

"Eu înţeleg că am legătură cu tot ce se întâmplă în România, nu numai în Teleorman, în general. Am înţeles că o doamnă la o televiziune mărturisea ce presiuni şi ameninţări a avut să spună ceva despre mine, orice. Înţeleg că aşa se fac anchetele în România. Sigur că asta pare deja o banalitate, deci nu se mai pune problema de anchete corecte, de a respecta procedurile. Dna Pătru am citit şi vreau să vă spun că m-am îngrozit", a mai afirmat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne