Are Nicuşor Dan în vedere să candideze pentru Cotroceni? Ce răspunde edilul?

Nicusor Dan (Epoch Times România)
Loredana Diacu
05.05.2024

Întrebat dacă ia în calcul o candidatură la alegerile prezidenţiale, primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a răspuns tranşant: "Nu, nici vorbă".

”Nu, nici vorbă. Eu sunt preocupat de Bucureşti de mulţi ani, din 2006, fac aproape 20 de ani. Am început nişte lucruri pe Bucureşti, abia am trasat nişte direcţii. Nu!”, a răspuns edilul, răspunzând la o întrebare în cadrul unei emisiuni la Prima TV.

Întrebat ce ar răspunde dacă USR sau PNL i-ar cere să candideze pentru Cotroceni, Nicuşor Dan a răspuns: ”Nu!”, relatează Ziare.com.

Chestionat despre o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale de peste cinci ani, Nicuşor Dan a spus: ”Nu ştiu ce o să fie atunci”.

Cât despre candidatura la Primăria capitalei, Nicuşor Dan a declarat că mai are nevoie de încă un mandat pentru a îmbunătăţi partea funcţională a oraşului şi de încă două mandate pentru partea estetică.

”Ca să reglăm cât de cât problema traficului sau căldura şi apa caldă, încă un mandat. Pe funcţional, încă un mandat. Pe cum arată - publicitate stradală, faţadele clădirilor, chestiuni subtile - două mandate”, a afirmat Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor