Florin Cîţu: Trezeşte-te România! Dragnea, Vâlcov şi Georgescu îngroapă economia ţării

Liviu Dragnea, Darius Vâlcov şi Florin Georgescu de la BNR tocmai au pus cruce capitalului românesc, a atras atenţia liberalul Florin Cîţu, fost economist şef al ING Bank.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)
Andrei Pricopie
29.06.2017

Primul comunist sadea şi al doilea penal au pritrocit duminică la întâlnirea din cabinetul liderului PSD Liviu Dragnea, cea mai mare ticăloşie din economia românească, a tras un semnal de alarmă joi, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu.

"Atenţie!!! Au trecut în programul de guvernare, companiile cu sediul în România vor plăti impozit pe cifra de afaceri de la 1 Ianuarie 2018. Astfel se elimină impozitul pe profit! Ca să înţeleagă toată lumea, vor să ia banii de la cei care muncesc cinstit şi onest ca să dea salarii mari la bugetari", a comentat Cîţu.

Senatorul PNL a citat din programul de guvernare, pagina 17: Vom introduce impozitarea veniturilor pentru toate companiile din România, (impozit pe cifra de afaceri) începând cu 01 ianuarie 2018. Acest impozit va înlocui impozitul pe profit și va avea 2 sau 3 trepte de impozitare.

"În loc să lăsăm companiile să se dezvolte, Dragnea, Georgescu şi Vâlcov le dau pur şi simplu afară din ţară obligându-le să-şi mute sediile sociale în altă parte în UE. Ruşine tovarăşi! Tocmai aţi pus cruce capitalului românesc. Oamenii ăştia au minţit mai mult de jumătate de ţară ca să le dea bani votanţilor PSD. Trezeşte-te România!!!", a subliniat Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor