Ponta: Nu voi contesta decizia de excludere din PSD

Scos din PSD după ce a intrat în tabăra lui Grindeanu, Ponta anunţă că partidul a luat-o într-o direcţie greşită. Cât despre politică, fostul premier susţine că nu va activa într-un partid deja existent.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu)

Victor Ponta a declarat miercuri, la Târgu-Jiu, că nu va contesta decizia de excludere din partid, căci, câtă vreme Liviu Dragnea conduce formaţiunea, el nu va putea face ceva bun în PSD. Ponta a mai opinat că partidul "a luat-o într-o direcţie greşită" şi că "se vinde PSD pentru interesul unei persoane sau al unui grup restrâns care nu are legătură cu social-democraţia", relatează Agerpres.

"Nu voi contesta decizia (de excludere - n.r.). Cât timp domnul Dragnea este preşedintele PSD, mi-e greu să spun că pot să fac ceva bun. Am vrut să fac ceva bun şi nu s-a putut. Categoric n-o să mă vedeţi activând în vreun alt partid politic care există deja, doar nu o să mă vedeţi la PNL sau la cine ştie ce alt partid. Dacă voi face politică în continuare - şi cred că voi face, deocamdată voi fi deputat independent- şi dacă va fi un proiect nou, sunt convins că am învăţat din anii petrecuţi în PSD şi o să am grijă să despart oamenii buni de oamenii care nu merită. Un proiect nou în afara PSD. (...) N-o să mă vedeţi vorbind de rău vreodată vreun coleg din PSD. Eu cred şi am spus-o şi foarte mulţi alţii o spun, dar nu au curaj să o spună public, că PSD a luat-o într-o direcţie greşită şi că se vinde PSD pentru interesul unei persoane sau al unui grup restrâns care nu are legătură nici cu social-democraţia şi că, rând pe rând, am fost folosiţi toţi", a declarat Ponta.

Fostul premier - mazilit din PSD după ce a intrat în echipa lui Grindeanu, ajutându-l pe acesta în lupta contra lui Dragnea - a fost prezent la ceremonia de depunere a jurământului pentru învestirea în funcţie a noului primar ales al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, preşedintele organizaţiei municipale a PNL.

Reamintim că, nu demult, se zvonea că Ponta va intra în partidul lui Daniel Constantin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne