Dragnea: "Dacă PSD câştigă alegerile, toţi vor trebui să plătească şi vor plăti!"

PSD va duce la capăt ce a promis USL, şi anume va face dreptate până la capăt, astfel încât preşedintele Iohannis, Cioloş şi miniştrii săi să plătească pentru "răul pe care l-au făcut", a declarat Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD)
Liviu Dragnea(Presedinte PSD) (Florin Chirila\Epoch Times)

Dacă PSD va câştiga alegerile, se va face dreptate până la capăt, aşa cum a promis (răposatul) USL iar cei pe care îi consideră responsabili de greşelile ultimului an - precum Klaus Iohannis, Dacian Cioloş, dar şi miniştrii săi - vor trebui să "plătească", în instanţă, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

"Aş vrea să se apropie dreptatea de toţi. Dacă vom câştiga alegerile vom face ceea ce am promis cu USL, dar din păcate USL s-a rupt. Vom face dreptate până la capăt. (...) Să plătească toţi pentru tot răul pe care l-au făcut. Toţi. Indiferent despre cine e vorba", a spus Liviu Dragnea, preluat de news.ro, făcând referire la declaraţiile preşedintelui Iohannis la adresa politicienilor care atacă justiţia pentru că simt că "dreptatea se apropie" de ei.

"Trebuie duse la capăt anchetele referitoare la case, de exemplu, că tot îi place să vorbească despre dreptate. Dreptatea să se apropie de toţi. Premierul Cioloş trebuie să plătească împreună cu ministrul Culturii şi cu ceilalţi oficiali şi funcţionari implicaţi în marea fraudă de la Cuminţenia Pământului. Acolo s-a încălcat legea de la început şi şi acum se încalcă. Trebuie să plătească ministrul Sănătăţii pentru prejudiciul uriaş pe care l-a adus bolnavilor din România, atât bolnavilor de hepatită C, cât şi milioanelor de români bolnavi, pentru care nu a vrut să scadă preţurile la medicamente", a adăugat Liviu Dragnea.

În categoria celor ce vor trebui "să plătească" pentru răul făcut ar mai intra, în opinia lui Dragnea, Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene, din cauza căruia "România a pierdut miliarde în acest an", şi ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, "care şi-a permis să întârzie subvenţiile la agricultură 8 luni de zile".

"Toţi ăştia - şi ceilalţi pe care nu îi numesc în seara asta - vor trebui să plătească şi vor plăti", a concluzionat preşedintele PSD, citat de Realitatea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne