Şefa PNL: A început marea trosneală! Tăriceanu, candidat la funcţia de premier - o sfidare faţă de electorat

Atât liderul PSD Liviu Dragnea, cât şi şeful ALDE Călin Popescu Tăriceanu, sunt doi oameni care de 26 de ani au stricat imaginea României, este de părere preşedintele PNL Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Faptul că ALDE l-a desemnat pe Călin Popescu-Tăriceanu drept candidatul partidului pentru funcţia de prim-ministru după alegerile parlamentare reprezintă o sfidare atât faţă de electorat, cât şi faţă de aliaţii din PSD, a declarat duminică seară, în cadrul unui eveniment electoral, preşedintele PNL Alina Gorghiu.

"S-au încurcat puţin iţele şi ce să vedeţi? A început marea trosneală! Şi-a desemnat şi ALDE un candidat de prim ministru în persoana lui Călin Popescu-Tăriceanu, chiar dacă ALDE nu intră în Parlament. Dar nu-i nicio problemă. În primul rând, este o sfidare a ALDE faţă de PSD, pentru că sunt în cârdăşie de foarte multă vreme.

Or, a anunţa un prim ministru din partea ALDE - trecând de faptul că nimeni nu crede că va intra în Parlament, înseamnă că domnul Tăriceanu se crede mai bun ca domnul Dragnea. În altă ordine de idei, mi se pare mult mai gravă sfidarea faţă de electoratul din România, care îşi doreşte după 26 de ani în care au fost conduşi ba de Dragnea, ba de Tăriceanu, 'olecuţică' de schimbare", a precizat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Şefa PNL consideră că atât Dragnea, cât şi Tăriceanu "sunt incompatibili cu imaginea unui om pe care şi-l doreşte Europa din partea României".

"Cei doi oameni sunt în egală măsură vinovaţi de tot ce s-a întâmplat în ultimii 26 de ani. Gândiţi-vă că sunt cei care l-au apărat pe generalul Oprea în Parlament, în ciuda plângerilor venite din partea DNA de fiecare dată. Sunt aceeaşi oameni care respiră populist, sunt aceeaşi oameni incompatibili cu imaginea unui om pe şi-l doreşte Europa din partea României.

Acum, e bucătăria lor. E treaba lor ce decizii iau şi cum le iau. Cred însă că atunci când faci o propunere de prim ministru trebuie să arăţi respect faţă de societatea din România. Genul acesta de desemnare nu arată decât un concurs de domni care de 26 de ani au stricat imaginea României. Noi îl avem pe Dacian Cioloş", a afirmat Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne