Curtea de Apel Chişinău a validat mandatul de primar al lui Andrei Năstase, câştigat în 2018

Andrei Năstase
Andrei Năstase (Epoch Times România)

Curtea de Apel Chişinău a validat marţi, 8 octombrie, mandatul de primar al Capitalei câştigat în iunie 2018 de liderul Platformei DA, Andrei Năstase. Circumstanţele survin cu mai puţin de două săptămâni înaintea alegerilor locale din 20 octombrie, unde Năstase candidează din nou pentru şefia municipiului Chişinău.

Colegiul civil, comercial şi de contencios administrativ al Curţii de Apel a casat hotărârea judecătoriei Chişinău din 19 iulie 2018 prin care alegerile pentru primarul Capitalei au fost anulate, pe motiv că Năstase în ziua votării, într-o intervenţie live pe Facebook, ar fi făcut agitaţie electorală solicitând alegătorilor să meargă la vot.

Preşedintele Platformei DA l-a învins pe socialistul Ion Ceban, cu care se confruntă şi în alegerile locale din 20 octombrie pentru postul de primar al municipiului Chişinău.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe