Clotilde Armand: Ponta, decorat drept cel mai mare plagiator al epocii post-decembriste

Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD încearcă, prin vocea lui Victor Ponta, să ne demonstreze că nu guvernarea lor, condusă de maestrul său Adrian Năstase, este cea care a semnat, negociat şi încredinţat direct şi fără licitaţie contractul păgubos cu Bechtel în anul 2003, a declarat duminică, pe contul său de Facebook, vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România, Clotilde Armand.

"Domnule Ponta, aţi fost şeful Corpului de Control al primului-ministru Adrian Năstase exact în perioada semnării contractului Bechtel", a remarcat Clotilde Armand.

Reprezentanta USR a ţinut să-i adreseze o întrebare lui Victor Ponta, deşi nu crede că fostul premier şi lider al PSD are curajul să-i răspundă:

"Vreau să vă adresez o întrebare: de ce nu aţi început şi nu aţi făcut nici un fel de control asupra şefului dumneavoastră Adrian Năstase în perioada respectivă?"

Clotilde Armand susţine că probabil Ponta era ocupat cu finalizarea doctoratului sub "îndrumarea înţeleaptă" a conducătorului său de doctorat, acelaşi Adrian Năstase, doctorat pentru care a fost "decorat drept cel mai mare plagiator al epocii post-decembriste".

"Ştiu că nu aveţi curajul să îmi răspundeţi, la fel cum o ţară întreagă ştie cât de şcolit sunteţi", a adăugat vicepreşedintele USR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne